Taxi van Palaiochora - Sougia Chania Crete

 







TAXI MINI VAN TRANSFER 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

TEL 6977608845

KASTELI KISSAMOU MINI BUS

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

TAXI VAN PORT

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ






 Παλαιόχωρα είναι μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στη νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης με θέα στο Λιβυκό πέλαγος. Βρίσκεται 70 χιλιόμετρα νότια των Χανίων και απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Σούδας.


Αποτελεί έναν καλοκαιρινό χαλαρωτικό προορισμό διακοπών και είναι γνωστή για τις σαγηνευτικές παραλίες, με κρυστάλλινα νερά, σε όλο το μήκος της ακτογραμμής. Στην Παλαιόχωρα θα βρείτε παραλίες για όλα τα γούστα, αμμώδεις, με βότσαλα ή απομονωμένες, οργανωμένες παραλίες με παροχές για θαλάσσια σπορ. 

Η Παλαιόχωρα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για ευχάριστες και ξέγνοιαστες διακοπές στην Κρήτη. Εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν Κρητικές παραδοσιακές γεύσεις καθώς και μεσογειακές λιχουδιές, όπου συνήθως μαγειρεύονται με ντόπια υλικά, café και μπαρ, όλα τα είδη των καταστημάτων, κέντρο υγείας, φαρμακείο, κ.λπ.

TAXI MINI VAN TRANSFER 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

TEL 6977608845

KASTELI KISSAMOU MINI BUS

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

TAXI VAN PORT

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΑ

Η σύγχρονη Σούγια είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό με αρκετές υποδομές για διαμονή και φαγητό. Είναι αρκετά αποκομμένη, καθώς βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού και απέχει περίπου 60 km από την πόλη των Χανίων. 

Παρόλα αυτά, διαθέτει πολύ καλές συγκοινωνίες από θαλάσσης και επικοινωνεί καθημερινά με δρομολόγια προς την Παλαιόχωρα, την Αγία Ρουμέλη, τα Σφακιά και τη Γαύδο. Στη Σούγια καταλήγει το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, το οποίο προσφέρεται για μία σχετικά εύκολη πεζοπορία διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών.










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

KASTELI KISSAMOU TAXI AIRPORT MINI BUS

KASTELI KISSAMOU TAXI AIRPORT MINI BUS